Fra Kilde til Kær

Først og fremmest finder du her en fantastisk natur.

 

Her er højt til himlen og fri udsigt fra første række til stjernerne bare du lægger nakken tilbage eller finder liggeunderlaget frem. Du kan oven i købet nå at vise børnene stjernerne på himlen før de bliver langt i seng for her bliver det mørkt.

Du kan opleve Gudenåens udspring, mose- og skovområder og Uldum Kær, hvor Uldum pigen blev begravet. Du finder fugleliv og åbne strækninger, der indbyder til at vandre, cykle eller løbe alt efter temperament og skulle du have lyst til at fiske, er der også rige muligheder for det. Der er sports- og svømmehaller i nærområdet, hvis du ikke foretrækker Volleyball, Columna samt en masse andre tilbud i den lokale forening.

 

Du kan være helt dig selv – og I kan være rigtigt sammen.

  

Trænger du til at blive underholdt, er der mange lokale foreninger, der har noget at byde på. Sidst er Aale MusikSjak kommet til, og du finder Jazz i sommernatten i Hammer. Danmarks bedste biograf finder du i Klovborg, hvor de nyeste film spilles, og du kan høre opera fra Scala i Milano eller fra operaen i Moskva.


Hammer, Aale og Hjortsvang ligger naturskønt på den jyske højderyg lige midt i Jylland. Der er kun. 20 min. kørsel fra Horsens eller Vejle, ca. 50 min. fra Herning og 50 km til Århus, ca. 30 min. fra Skanderborg, ca. 1 time fra Odense og 15 min. fra E45.  Den nye motortrafikvej bringer dig let til lufthavnen, hvorfra der er afgang videre i alle retninger. I 2012 er den nye motorvejsstrækning klar, så du kommer lynhurtigt til en færdselsåre.

 
Aale og Hjortsvang Lokalråd